Предмет: Біологія
Розділ: Вступ. Клітина. Реалізація спадкової інформації
Тема: Елементний склад клітини. Неорганічні сполуки
Кількість завдань: 44
1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344
Завдання 1 з 44

Регулярне вживання в їжу продуктів із низьким умістом Йоду призводить до виникнення

Акарликовості.
Бфлюорозу.
Вендемічного зобу.
Гполіомієліту.
Позначте відповіді:
АБВГ
Пропустити Відповісти Читати пояснення
Продовжити пізніше
Коментарі доступні лише для зареєстрованих користувачів. Дивитись умови перегляду пояснень >>>.
Побажання та зауваження щодо роботи розділу пишіть, будь ласка, на адресу
ПРЕМІУМ ДОСТУП