Предмет: Біологія
Розділ: Вступ. Клітина. Реалізація спадкової інформації
Тема: Елементний склад клітини. Неорганічні сполуки
Кількість завдань: 40
12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940
Завдання 1 з 40

Регулярне вживання в їжу продуктів із низьким умістом Йоду призводить до виникнення

Акарликовості.
Бфлюорозу.
Вендемічного зобу.
Гполіомієліту.
Позначте відповіді:
АБВГ
Пропустити Відповісти Читати пояснення
Продовжити пізніше
Коментарі доступні лише для зареєстрованих користувачів. Дивитись умови перегляду пояснень >>>.
Розділ із завданнями за темами працює у тестовому режимі.
Побажання та зауваження будь ласка пишіть на
ПРЕМІУМ ДОСТУП