Тест навчальної компетентності (ТЗНК). Всі запитання починаючи з 390
391392393394395396397398399400401402403404405  ▶  
Завдання 391 з 627

Кухар: Замочування сухої квасолі впродовж ночі перед приготуванням страв із цієї квасолі скорочує час готування. Однак готування квасолі без попереднього замочування дає більш пухку готову квасолю. Тому, якщо якість страви з квасолі важливіша, ніж її швидке приготування, суху квасолю не варто попередньо замочувати.

Яке з наведених нижче припущень необхідне для обґрунтування міркування кухаря?

АЗовнішній вигляд страви настільки ж важливий, як і її смак.
БНемає страв, якість яких підвищувалася 6 від швидкого приготування.
ВПухка квасоля підвищує якість страви.
ГЖоден з інших складників квасолевої страви, окрім самої квасолі, не потребує попереднього замочування.
ДЧим пухкіша квасоля, тим кращий її вигляд.

Позначте відповіді:
АБВГД
Перевірити Наступне Читати пояснення
Пояснення доступні лише для зареєстрованих користувачів. Дивитись умови перегляду пояснень >>>.
Вид завдання: Завдання з вибором однієї правильної відповіді
Знайшли помилку? Пишіть на

ПРЕМІУМ ДОСТУП