Біологія. Всі запитання починаючи з 595
596597598599600601602603604605606607608609610  ▶  
Завдання 596 з 1860

Сучасний підхід до формування раціону збалансованого харчування людини передбачає наявність у ньому: 1) овочів і фруктів; 2) продуктів із високим умістом цукру й жирів (цукор, олія); 3) білкових продуктів (м’ясо, риба, яйця, бобові); 4) крохмалистих продуктів (картопля, хліб, рис, макарони); 5) молочних продуктів. Укажіть правильне твердження щодо відносного вмісту продуктів у раціоні.

Ачастка продуктів із високим умістом цукру й жирів має перевищувати частку молочних продуктів
Бчастка молочних продуктів має бути більшою порівняно з часткою крохмалистих продуктів
Вчастка овочів і фруктів має перевищувати частку білкових продуктів
Гчастка продуктів із високим умістом цукру й жирів має дорівнювати частці крохмалистих продуктів

Позначте відповіді:
АБВГ
Перевірити Наступне Читати пояснення
Коментарі доступні лише для зареєстрованих користувачів. Дивитись умови перегляду пояснень >>>.
Вид завдання: Завдання з вибором однієї правильної відповіді
Знайшли помилку? Пишіть на

ПРЕМІУМ ДОСТУП